De bortglömda klassikerna

Vi har tidigare här på sidan pratat mycket om pengaspel i form av poker och casinoklassiker så som spelautomater och black jack. Av någon anledning har vi dock låtit oss glömma bort två av de mest uppskattade och klassiska spelvarianter som finns.

Bingo

En av de vanligaste svenska pengaspelen är utan tvekan bingo. För även om populariteten har minskat en hel del sedan Leif Loket Olsson lämnade programmet så går det fortfarande inte att neka dess plats i den svenska folksjälen.

Även lokalt så har bingo länge varit ett sätt att möta människor. Bilbingo har nämligen länge varit ett välkänt sätt att umgås och träffa nya människor.

Lotto

Det ursprungliga spelet som sedan utvecklades till Bingo heter självklart Lotto. Till skillnad från bingon så behöver man här dock inte lyckas kryss in några rader utan istället endast ha tur att få in rätt siffror.

Komma igång

Att komma igång med att spela bingo eller lottospel är idag enklare än någonsin tack vare att allt nu går att göra via internet. Det enda som kan vara lite utmanande är att välja vilken sida man kan spela på då många liknar varandra. För att göra detta enkelt så finns det dock sajter som är dedikerade till att hjälpa dig. En av våra favoriter beskriver i sitt namn dessa två spelen väldigt bra då den heter http://lyckospel.se/