Heta spel till konsol

TV-spel är som bekant något som är väldigt roligt att spela oavsett om man är liten eller stor. Här kommer därför några tips på de allra hetaste konsolspelen just nu.

Call of Duty: Advanced Warfare

I det senaste spelet i en av världens mest populära krigsspelsserier har handlingen förflyttats ett antal decennier in i framtiden, nämligen till 2050-talet, en tid där världens största armé inte är en nationell armé utan ett militärföretag under ledningen av Jonathan Iron, vilken för övrigt ges röst åt av skådespelaren Kevin Spacey. Call of Duty: Advanced Warfare finns till Playstation och Xbox.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Gillar man Sagan Om Ringen kommer man att definitivt att tända till på Middle-Earth: Shadow of Mordor som utspelar sig mellan Hobbit och Sagan Om Ringen med en historia som bygger på hämnd och personlig vendetta. Spelet finns till Playstation och Xbox.

Just Dance 2015

För den som inte bara vill sitta still i soffan utan också röra på sig lite grann är Just Dance 2015 helt perfekt. I Just Dance 2015 kan man skaka loss till hits från bland andra Miley Cyrus, Avicii, Katy Perry, Rihanna, Icona Pop och Bonnie Tyler. Spelet finns till Playstation, Xbox och Nintendo Wii.